Telefonszám: +36 20 460 0990

A Digitalizálás fontossága I.

Digit-Now

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen minket bátran

Olvasási idő: 3 perc

A Digitalizálás fontossága I.

Világszerte a koronavírus-járvány következtében a mindennapi életünkben jelentős zavarokat tapasztalunk. Az országok bezárják a határokat és

az iskolásokat, diákokat és az vállalkozókat arra ösztönzik, hogy maradjanak otthon. 

 

Egyre fontosabbak a digitális hálózatok, amelyek lehetővé teszik az információhoz való hozzáférést. Ezért az online jelenlét, digitalizáció kulcsszerepet játszik ebben a válságban.

 

Az online kapcsolatok és a digitalizálás döntő fontosságú lesz. Sok esetben az alkalmazottainkat is haza kell küldenünk; aki teheti ezentúl otthonról dolgozik. Ehhez a bezártsághoz hozzászoknak, és akár bele is fásulhatnak. 

Ezért nagyon fontos, hogy az internet segítségével megpróbáljuk tartani a kapcsolatot, hogy ilyenmódon a munkát is folytatni tudjuk. Minél előbb ki kell lábalnunk és fel kell lendíteni az üzletet.

 

Az online tartalomfogyasztás egyre nagyobb szerepet fog játszani a fogyasztói szokások alakulásában is. 

Ezután a vállalkozásunk szolgáltatásait nemcsak reklámozni kell az interneten, hanem a lehető legnagyobb mértékben el kell érni, hogy a fogyasztók, ügyfelek elérhessék és interaktívan vehessék igénybe ezeket a szolgáltatásainkat. 

Az élmény és a társadalmi közösségépítés a fogyasztási cikkek és szolgáltatások szerves részévé kell váljanak.

 

A DIGIT-NOW számára ez azt jelenti, hogy különleges felelősséggel tartozunk, részei vagyunk a digitális társadalom gerincének. 

 

A DIGIT-NOW küldetése ebben a válságban az, hogy lehetővé tegye a vállalatok számára a működéshez szükséges feltételeket, annak ellenére, hogy az embereknek otthon kell maradniuk.

 

Amint ez a válság alábbhagy, az emberek szerte a világon mélyebben megértik majd a digitalizáció fontosságát. Ha ez a felismerés hosszú távon jobb, hatékonyabb és fenntarthatóbb munkavégzéshez és üzleti tevékenységhez vezet, akkor óriási gazdasági változásokat tapasztalhatunk. 

 

A vállalkozások vezetése és az üzleti folyamatok merőben átalakulhatnak.

Hogyan tegyük fogyaszthatóvá az online felületünket?

A világjárvány kezdete óta a DIGIT-NOW folyamatosan fokozta felkészültségét. Úgy alakítottuk a működésünket, hogy hatékonyak maradjunk az új feltételek mellett is. A saját vállalkozásodban is erre lehet szükség.

 

Szorosan figyelemmel kísérjük a fejleményeket, és követjük a piac hatóságainak ajánlásait és előírásait. A DIGIT-NOW összes munkatársa ma otthonról dolgozik. 

Ezzel járulunk hozzá a vírus megállításához. Más cégek működését figyelve arra jutottunk, hogy érdemes kiszervezni és otthonra szervezni a munkát, ahol csak lehetőség van erre.

 

Mi áttettük a teljes belső kommunikációnkat az MS Teams-re. Nem okoz gondot a feladatok egyeztetése. A weboldalunkat interaktívabbá tettük, hogy a hozzánk látogatók élményszerű és fogyasztható tartalmat kapjanak.

 

 

A weboldaladon átlátható és világosan érthető kell legyen minden részlet.

Digitális támogatás, együttműködés és a Covid-19 enyhítése 

Gondold végig hány munkaórát és mennyi személyes időt szabadít fel, ha nem kell ingázni vagy bejárni a munkahelyre. Ezzel akár optimalizálható is a munkafolyamat, azonban ezzel kapcsolatban felmerülnek ügyvezetési problémák is. 

 

Hogyan kövessük, szervezzük meg a munkát, az alkalmazottakat hogyan motiváljuk?

 

Ezekre a kérdésekre adhat választ egy megfelelő folyamatkezelő alkalmazás, teendő szervező.

 

Egy átlagos vállalkozásban, ahol megfelelően digitalizált az otthoni munkavégzés, havonta több tucat videó megbeszélés és e-mailek százai révén kell megszervezni és kivitelezni a mindennapi működést.

 

Konkrét tanácsokat és eszközöket kínálunk a távmunkával kapcsolatban mind munkatársaink, mind vállalati ügyfeleink számára. A vállalkozások online jelenlétének erősítése is idetartozik. Jól felszerelt weboldal, interaktív felhasználói élmény és közérthető információ szükséges ahhoz, hogy az érdeklődőkben megerősítsd a vásárlói szándékot.

 

A távmunkához szükséges eszközökkel biztosíthatod a vállalkozásodat a jövőben; mi segítünk ebben teljeskörű informatikai szolgáltatási tanácsadással. A DIGIT-NOW a közszféra szervezeteinek, valamint a kereskedelmi társaságoknak speciális, extra szolgáltatásokat is kínál, hiszen most van itt az ideje a digitalizálásnak és a felhasználói élmény fejlesztésének.

 

Ne hidd, hogy online nehezen lehet elérni az ügyfeleket. Meg kell találni a módot a megszólításukra. Akármilyen területen is dolgoznál, a Te szolgáltatásod is releváns lehet az emberek bizonyos százalékának, akik éppen egy megfelelő e-mail, vagy egy oktató/bemutató videó révén fognak többet megtudni a vállalkozásodról. 

 

Ha megismernek Téged és átélik a “WOW” élményt, akkor nagyobb valószínűséggel fognak belépni a vállalkozásod “virtuális ajtaján”.

 

Ez az a pont, ahonnan már csakis Tőled függ, hogy az érdeklődőt meg tudod-e tartani, vagy az érdeklődő fél perc múltán el is hagyja a “boltot”, vagyis a weboldaladat.

 

Ha nincs elég látogatód, szervezz online eseményeket, mutasd meg magad a nagyvilágnak, akár egy oktató, akár egy bemutató segítségével. Miért ne lehetne egy szolgáltatást, vagy egy használati cikket egy videóban bemutatni? 

 

Eddig is használatos volt az ilyen termékbemutató, de a jelenlegi helyzetben mégfontosabb és életszerűbb is ezek alkalmazása.

Készítsd el a videóidat és posztolj róla a közösségi médiában. Ez tényleg ennyire egyszerű.

 

Nem vagy influenszer? Nem baj, mi segítünk megtalálni a megfelelő embert.

Szeretnél saját videót? Segítünk az elkészítésében.

Szeretnéd a médiakommunikációt naprakészen tartani? Megtervezzük neked az optimális tartalmakat.

 

De mindez csak akkor lehetséges, hogyha a vállalkozásod online arculata (például a weboldalad) kielégíti a mai fogyasztók igényeit és fel tudja venni a verseny a vetélytársakkal.

 

Ne feledd, a digitalizálás mindenkié. Te se maradj ki belőle.

A kisvállalkozók most különösen sebezhetők, így Mi elsősorban erre a rétegre összpontosítottuk a kapacitásunkat.

Fejleszteni és újrateremteni szeretnénk. 

 

Ha része akarsz lenni ennek az újjászületésnek, akkor keress minket bizalommal. Segítünk.

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!