E-mail: info@digit-now.com

Üzleti IT tanácsadás

„A legnagyobb győzelem az önmagunk felett aratott győzelem“
(Masakatsu Agatsu)

A cégvezetés ellátása a megfelelő adatokkal és információkkal, hogy megalapozott üzleti döntéseket hozhassanak, alapvető szolgáltatás, de nem elegendő.

A vezetők gyakran ütköznek olyan problémákba, amelyek digitalizációs megoldást igényelnek, még gyakrabban van szükségük döntési támogatásra a probléma forrásainak feltárására, illetve megoldására.

Az IT tanácsadás elengedhetetlen komponensei a “miért” és a “hogyan” típusú kérdések, hogy átláthassuk korábbi döntések hátterét és azok lehetséges kimeneteit.

Feladatunk szerves része a folyamatos üzleti támogatás, ami által a tervek sikeresen bevezetésre kerülnek bevonva a végrehajtó egységeket.

Egy vállalkozás a céljait az üzleti folyamatainak átfogó megszervezésével érheti el. Az infrastruktúrális, vagy az alkalmazásokat érintő IT modernizáció jelentős változást okozhatnak a szervezet működésében, az anyagi és személyi források megosztásában.

Az időben érkező tanács megelőzi a tűzoltást.

01

 Legelső lépésként tanácsadói és szervezési szolgáltatásainkkal alapozzuk meg a partnereinkkel való együttműködést.

02

Digitalizált megoldásainkat rászabjuk a vállalkozásod üzleti stratégiájára, vagyis összhangba hozzuk a céged aktuális igényeit a közép- és hosszú távú terveivel, illetve a technológiai lehetőségekkel.

03

Így készül el a vállalkozásod IT stratégiája, amely igazodik a tervezett jövőképhez és a nem tervezett külső környezeti változásokhoz.

A modernizáció előtt álló vállalkozásoknál az informatikai rendszerek nem feltétlenül kerülnek lecserélésre, bizonyos esetekben van bennük elégséges potenciál a folyamatok felgyorsítására.

Új rendszerek bevezetésénél viszont kulcsfontosságú a munkatársak megfelelő kiképzése az új alkalmazások használatára.

A hangsúly mindkét esetben azon van, hogyan kombinálható az adott rendszer konfigurálhatósága a felhasználói tapasztalatokkal.

Egy üzleti folyamat a digitalizáció korszakában 100%-ban papírmentessé alakítható át, ügyelve a vállalkozás ökológiai lábnyomának csökkentésére is, amely tükrözi a DIGIT-NOW környezetbarát értékrendjét.

A01 - Digitalizáció

Digitalizációról beszélünk

A digitalizációra való felkészültség meghatározásához

sakk figura
Egy vállalkozás digitális fejlettségét az értékelési kritériumok, illetve azok mérőszámai határozzák meg, úgymint:

Különböző vállalkozások számos innovatív digitalizációs technológiát alkalmaznak ma, ugyanakkor gyakran előfordul, hogy hiányzik ezekből a hozzáadott érték, a rendszer továbbra sem optimális kihasználtsággal működik. A stratégiai koncepció a vállalkozás digitális fejlesztéséhez továbbra is hiányzik.

Ebben a digitális transzformációban tud segíteni partnereinek a DIGIT-NOW; a technológiai szintlépésről, a jövedelem-növekedésről és a költségek lefaragásáról van szó.

A02 - IT Projektmenedzsment

A digitalizáció korában

Projektvezetői oldalról

üzleti_IT_tanácsadás

Sok év tapasztalattal a hátunk mögött elmondhatjuk, a sikeres projektek alapfeltétele a különböző szakterületek összehangolt működtetése és az ehhez szorosan kapcsolódó cél-orientált csapatkommunikáció.

A projekt kivitelezése megköveteli, hogy a mélységeiben átlássuk az üzleti és IT követelményeket, ami által a megfelelő döntést a megfelelő időben hozhassuk meg szem előtt tartva a vállalkozás üzleti céljait.

Ingyenes konzultáció keretein belül segítünk felmérni a digitalizációs igényeket, vedd fel velünk a kapcsolatot!
[TERVEZÉS, KAPCSOLÓDÁS, TAPASZTALAT]

Elérhetőségek:

Minden jog fenntartva Ⓒ 2023 DIGIT-NOW KFT