Telefonszám: +36 20 460 0990

Mit tegyél, ha elavult a weboldalad (2021-ben)

Digit-Now

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen minket bátran

Olvasási idő: 3 perc

Hogyan ellenőrizd a webhelyedet

 

online marketing, webdesign, webfejlesztés

 

Minden bizonnyal eddig már rengeteg időt és erőforrást fektettél weboldalad tervezésébe és fejlesztésébe. De a dolgok gyorsan változnak, mivel a technológia hihetetlen sebességgel halad előre. Ha webhelyed már pár éves, nagy az esélye, hogy relikviának számít és nem értékesít megfelelően. 

Hogyan lehet ellenőrizni? Vess egy pillantást a következő szempontokra. Ez alapján meghatározhatod, hogy webhelyed sürgős átalakításra szorul-e.


 

1. Mennyire szerkeszthető a weboldalad? Van lehetőség frissíteni, amikor csak kell?

Pár éve még az információ nem utazott olyan gyorsan, és amikor a frissítések nem voltak olyan gyakoriak, a webhely frissítését és szerkesztését professzionális webfejlesztők segítségével végezték. De mivel a modern weboldalaknak állandóan valami újat kell kínálni, létrejöttek a tartalomkezelő rendszerek (CMS), amelyek lehetővé teszik a webhelyek tulajdonosainak, hogy bármikor, bármikor saját maguk végezhessék el a szerkesztéseket és frissítéseket. 

Ha nem tudsz ilyen módon frissíteni és szerkeszteni, akkor mindenképpen változtatásra szorul a weboldalad.

 

Nézd meg ezt a képet. Az elavult design zavarja a szemet, és nem segíti elő a látogató megtartását.

Kepernyofelvetel 103

 

forrás: https://www.spacejam.com/

2021-ben már teljesen más igények és dizájn szempontok vezérlik a webfejlesztőket. Az alábbi weboldal merész megoldással kápráztatja el a látogatót, és a webhelyen való eltévedés lehetőségét hatékonyan fordítja a maga hasznára: 

http://blacknegative.com/

 

2. Mobilbarát a weboldalad?

 

Az internetet használó mobileszköz-tulajdonosok száma már megközelíti az internetet használók teljes számának 71%-át, és várhatóan ezek a számok a közeljövőben tovább növekednek. A keresőmotorok, mint például a Google, a nem mobilbarát weboldalakat, ezért ezt is szem előtt kell tartanod.

Milyen esetben van szükséged reszponzív weboldal fejlesztésre? Ha a telefonodon nyitod meg a weboldaladat és nem olvasható a szöveg, jobbra és balra kell görgetni, nagyítani kell, és nem látszanak megfelelően a gombok.

 

3. Mennyire interaktív a webhelyed?

 

Az a kérdés, hogy küldhetnek-e ügyfeleid üzenetet vagy kérdést a termékeiddel vagy szolgáltatásaiddal kapcsolatban? Ezt könnyen meg lehet valósítani online form, űrlap vagy azonnali üzenetküldő rendszerek segítségével. Szinte mindegy, melyiket választod mindaddig, amíg a potenciális és a jelenlegi ügyfeleknek egyszerű módot kínálsz a kapcsolattartásra.

Ez nagyon fontos, hiszen addig kell ütni a vasat, amíg forrón izzik a látogatódban az érdeklődés.

 

4. Milyen mérőszámokat követsz a weboldaladon?

 

Egy modern weboldal értékes információkat szolgáltat a teljesítményekről, így ellenőrizheted, hogy sikeres-e a marketing stratégiád. Ha nem tudsz adatokat gyűjteni a webhelyedről, a Google Analytics vagy más módszerek segítségével, akkor mindenképpen újítsd fel az oldaladat. 

Vagy kiszervezheted a SEO-zást (SEM-et) egy webfejlesztő cégnek, hogy jobb marketing eredményeket érhess el.

 

5. Ha tényleg nagyon régi a weboldal, mit lehet tenni?

 

Arra a következtetésre jutottál, hogy webhelyed súlyosan elavult? Először is, mielőtt bármilyen változtatást végrehajtanál, dönts azokról a dolgokról, amelyeket el akarsz érni. Ezután nézz körbe a konkurenciánál, hogy tudd, mit kínálnak, mert Neked valami jobbat, frissebbet és érdekesebbet kell kitalálnod. Végül végezz kutatást, hogy milyen stílusú webhely felel meg legjobban az Te vállalkozásodnak. 

Ha ezek megvannak, elkezdheted újjáépíteni a webhelyedet, hozzáadva a korábban említett funkciókat is.

Ha bármilyen webes megoldást keresel, akkor jó helyen jársz, mi biztosítjuk a reszponzív weboldal tervezést, a SEO- (és SEM) szolgáltatásokat, PHP webfejlesztést, WordPress weboldal fejlesztést, folyamat alapú egyedi webfejlesztést, üzleti IT koncepció fejlesztést, webes alkalmazás-támogatást és még sok mást. Tehát minden kérdésedre megtalálhatjuk a megoldást.

Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk, vagy kérj ajánlatot az info@digit-now.com e-mail címen vagy kattints ide.

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!