Telefonszám: +36 20 460 0990

Üdvözlöm! Kérem az ingyenes website audit-ot – 2021-ben

Digit-Now

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen minket bátran

Olvasási idő: 3 perc

A legtöbb webfejlesztő- és marketing cég ingyenes website audit-ot ajánl az odatévedő vállalkozók számára. “Nincs új a Nap alatt”, de egy ilyen ingyenes weboldal elemzés azért megér egy misét. 

Ha céged van és nem tökéletes az online jelenléted összes eleme, akkor mindenképpen érdemes figyelned a szekemberek véleményére.

Mi azt ajánljuk Neked, hogy ne félj kikérni a véleményüket. Írj üzenetet, telefonálj, vagy éppenséggel küldj egy rövid üzit messengeren. 

A legtöbb cég ingyenesen végzi el a website elemzéseket, hiszen ezzel lehetőségük nyílik, hogy ajánlatot adjanak Neked a szükséges fejlesztések elvégzésére. 

De ne gondold, hogy emögött turpiság lenne. A marketing és IT napról-napra változik, így minden lehetőséget ki kell használni az ismereteink bővítésére. 

 

 

Mire jó egy ingyenes website audit?

 

 

Sokféleképpen el lehet végezni egy elemzést: a weboldalad, az online jelenléted, az arculatod vizsgálata egyaránt fontos lehet.

De valóban szükséged van a szakemberek okoskodására?

Neked kell eldöntened, hogy meghallgatod-e a tanácsaikat. Ezek az ingyenes auditok általában a szolgáltató cégek ügyféleszerzési stratégiáját szolgálják. De ezzel önmagában semmi baj sincs.

Mindenképpen hasznos, ha hozzáértő szakik átnézik, milyen állapotban van a vállalkozásod online/digitális arca. Nem muszáj elfogadnod az ajánlataikat, de érdemes lehet elraktározni a későbbiekre az elérhetőségüket. Mi úgy hisszük, hogy ha ma még nem is, de a jövőben szükséged lehet a szolgáltatásaikra.

Végülis, lehet Te nem úgy gondolod, hogy bármi baj lenne a weboldaladdal, vagy jól kommunikálsz a digitális térben. De, ha egy szaki azt állítja, hogy jobban is csinálhatnád, és ráadásul Ő segítene neked ebben, akkor annak biztosan van alapja.

No, azért nem kell megijedni, ha egy elemző azt állítja, hogy nem hoz elég megrendelőt Neked a weboldalad. 

Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne nagyobb forgalomra, vagy pedig elavultnak érzed a céged online arculatát, akkor érdemes egy felújításba befektetned. 

Nyugodtan kérj ajánlatot több cégtől is és várd meg a legjobb ajánlatot (nem feltétlenül a legolcsóbbra, hanem a Neked legmegfelelőbbre gondolunk).

 

Blue and Black Timeline Presentation 4

 

Ingyenes website audit – DIGIT-NOW.COM

 

Miért éri meg felújítani a céged weboldalát az ingyenes website audit alapján?

 

Több konverzió

Tudjuk hogy a konverzió jól hangzik, de nemcsak ezért fontos erről beszélni. A céged weboldalának az a fő célja, hogy eladjon. Legalábbis a legtöbben emiatt készítenek weboldalt a vállalkozásuk számára. Egy jó weboldal a megfelelően elhelyezett CTA gombokkal és releváns képekkel, tartalommal optimálisan tudja a vásárlás irányába terelni a látogatókat.

Felmérések szerint a cégek túlnyomó többsége csak a forgalom generálásra koncentrál, majdnem százszor több pénzt költenek látogatók bevonzására, mint konkrétan a konverzióra. 

A látogató, akiből nem lesz vásárló a weboldalon eltöltött idő alatt, az nem hoz túl sok hasznot a cégnek, ugye?

 

A megosztás, ami összehoz!

Ha a látogatóid számára hasznosnak bizonyul a weboldalad, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy megosztják, és ajánlják majd a weboldaladat az ismerőseiknek.

 

Figyelj a navigációra!

A könnyen navigálható oldalak általában jobb találatot érnek el a Google keresőben. Ezzel együtt a bounce arányt is figyelik a Google-nél. Ha sokan hagyják el a weboldaladat már a látogatásuk első percében, akkor az negatívan hathat az oldalad jövőbeli forgalmára.

 

UI/UX

Ha a látogatónak jó élményt nyújt a weboldalad, akkor… ezt a mondatot százféleképpen lehetne folytatni, de talán a legfontosabb: VISSZATÉRŐ LÁTOGATÓvá válik.

Figyelned kell a weboldal gyorsaságára is, hiszen a mindenkori látogató türelmetlen. nincs ideje megvárni, amíg az oldalad betöltődik.

 

Meggyőzőképesség

A megfelelő színpaletta, arculati elemek, dizájn elemek és elhelyezés meggyőzővé, érdekessé teszi a weboldaladat. Ezért is nagyon fontos letesztelni minden egyes elemet a weboldaladon, hogy idővel megtaláld annak tökéletes formáját.

 

Kutatás és pszichológia

A vásárlóid/ célközönséged megértése nagyon fontos, hiszen meg kell értened mik a fájó pontjaik és mire harapnak majd rá, ha el szeretnéd adni nekik a termékedet vagy szolgáltatásodat.

 

Hiszünk a számoknak?

A gazdasági életben – főleg mostanában-  semmire sincs garancia. Tehát, még egy felújítás, vagy az online marketing stratégia teljes újragondolása sem lehet garancia arra, hogy a céged 2021-ben megduplázza a forgalmát (de írhatnánk ide bármilyen varázslatos szorzót is…).

Amit viszont garantálni tudunk: Aki lemarad, kimarad

Egy elavult weboldal általában nem tudja fenntartani a látogatók figyelmét. Lejjebb és lejjebb csúszik a találati listán, elavulnak a hivatkozásai és valószínűleg az aktuális funkcionális igényeknek sem felelnek meg.

Legyünk reálisak, ez még mindig nem gond. Még ebben a pillanatban sem kell azonnali felújításra és webfejlesztésre pénzt áldoznod. 

Azonban tudatában kell lenned annak, hogy a bevételkiesés esélye napról napra növekszik, mindaddig, amíg el nem végezteted a weboldalad felújítását, vagy egyéb fejlesztéseket.

 

Alapvető funkciók, amelyek nélkül egy weboldal sem létezhet 2021-ben:

  • reszponzivitás,
  • gyors weboldal (ezt még részletezzük egy későbbi cikkünkben)
  • SEO, kulcsszavak,
  • megfelelő linkek,
  • gyorsan töltődő aloldalak,
  • működő jelentkezési oldalak,
  • friss szoftverek és modulok használata,
  • megfelelő favicon,

és még sokminden más.

Kérd az ingyenes website audit-ot, írj nekünk itt: https://digit-now.com/

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!