Telefonszám: +36 20 460 0990

Miért kell Neked céges weboldal 2021-ben

Digit-Now

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen minket bátran

Olvasási idő: 4 perc

Miért kell neked céges weboldal 2021-ben

 

Okok, amiért a cégednek szüksége van egy weboldalra, még akkor is, ha már van Facebook oldalad.

 

A tavalyi évben a kisvállalkozók tömegesen kezdték el a megmutatni magukat az online térben. És ez a bővülés idén is folytatódik. 

Nem vitás, a jól működő és pörgős weboldalaké a jövő. Napi szinten találkozunk ezzel a kérdéskörrel: hogyan növelhetem a cégem forgalmát, és ezt hogyan segíti elő egy céges weboldal?

 

Ha kisvállalkozó vagy, és azt szeretnéd, hogy nagyvállalattá váljon a céged, akkor azt céged weboldalát használhatod fel a társadalmi hitelességed növelésére. Magyarán, ha nincs weboldalad, akkor az érdeklődők nem találnak meg Téged a neten, így nem tudják egyszerűen ellenőrizni a cégedet. Ezért nem alakul ki az érdeklődőkben a bizalom a céged iránt… és ez bizony sok-sok bevétel kiesést eredményezhet.

 

Olvasd végig a listát, hogy megtudd miért kell a vállalkozásodnak céges weboldal

 

Csapjunk a közepébe! Ha van céges weboldalad, akkor a potenciális ügyfeleket sokkal nagyobb számban tudod egy egységes felületen összegyűjteni és egységesített rendszerben kezelni. Itt tudod őket vezetgetni a vásárlás irányába.

 

A céges weboldaladnak más előnyei is vannak. Gondolj csak bele: Te valószínűleg 08 és 18 óra között dolgozol, de a weboldalad 0-24-ben várja a látogatókat, és még ünnepnapokon is onthatja magából a hasznos információkat a látogatók számára.

 

 

Ha jó a céges weboldaladon található tartalom, akkor sokak számára lesz hasznos, és egyre több és több forgalmat generál majd a céged számára.

 

A legfontosabb 7 ok, amiért üzleti weboldalra van szükséged

 

A fogyasztók 40%-a nem bízik meg egy vállalkozásban, ha annak nincs online jelenléte. Vagyis abban az esetben, ha nem tudja ellenőrizni azt az interneten, hogy egy vállalkozás valóban létezik és a szolgáltatásait mások már igénybe vették, akkor az adott fogyasztó sem tud maximálisan hinni abban a vállalkozásban.

 

A webhelyed az első számú marketing eszköz a jelenlegi modern világban. Az európai fogyasztók átlagosan hetente 20-30 órát szánnak internetezésre, amiből akár 50% is lehet a mobil készülékeken való böngészés.

 

Ez már bőven elegendő idő arra, hogy egy átlagos fogyasztó alaposan utána tudjon járni az általa érdekesnek tartott cégeknek, akiktől vásárolni szeretne vagy akiknek látta a hirdetéseit. Ezért nagyon fontos, hogy a cégünknek legyen egy online felülete, ahol igazolni tudja a valódiságát, megbízhatóságát és rátermettségét. Hiszen a vásárlás alapfeltétele a bizalom: Én adom a pénzem, és a Cég cserébe maximális minőségű szolgáltatást nyújt Nekem.

 

Egy céges weboldal növeli a bevételeket

 

A mai digitalizált világban már egy weboldal felépítése nem nagy összeg, tekintve hogy mekkora bevételnövekedéshez vezet egy jól felépített céges weboldal, amely hatékonyan tud eladni és az értékesítési tölcsérünk alapköveként tud funkcionálni.

 

Nem kell óriási összegeket arra fordítani, hogy a keresőmotorokban megtalálható legyen egy céges weboldal. Sőt a hirdetési keretünket meglehetősen alacsonyan tudjuk tartani azzal, ha minőségi és hatékony szolgáltatásokat és ehhez hasznos tartalmakat (valódi segítséget) nyújtunk a vásárlóink számára.

 

Arról nem is beszélve, hogy egy jól felépített weboldal, minőségi tartalmakkal jelentősen növeli a vásárlási szándékot és a vásárlók bizalmát.

 

 

 

 

A céges weboldal minősége befolyásolhatja a vásárlási szándékot

Hitelesség

 

Ha meg akarjuk mutatni az ügyfeleinknek, hogy Mi komolyan vesszük a vállalkozásunkat, akkor a legjobb, ha befektetünk egy profi weboldalba.

Ahogy már említettük a fogyasztók nagy százaléka használ mobil eszközöket. A vásárlásaikat ellenőrzik az árukeresőn, összehasonlítják a boltokat, webáruházakat és több helyen is elolvassák a vásárlói véleményeket, ajánlásokat.

 

Tekinthetjük ezt a modern kor pletykájának is.

 

A pletykálás egy normális emberi reakció, amivel szeretnénk az embertársaink figyelmét felhívni a jó vagy rossz élményeinkre.

Tehát a modern pletyka, vagyis az interneten található milliónyi vásárlói vélemény és ajánlás nagyon hasznos része tud lenni cégünk értékesítési folyamatának.

Nincs is annál jobb, ha a cégünket az elégedett ügyfeleink ajánlják. Ezért érdemes fenntartani az aktív kapcsolatot az ügyfeleinkkel, nem mellesleg részt kell venni az interneten folytatott beszélgetésekben, amelyek a vállalkozásunkat és szolgáltatásainkat érintik.

 

Egy felmérés szerint az internetezők 75%-a az alapján dönti el hogy vásárol-e az adott cégtől/boltból, hogy annak milyen az online presztízse és elfogadottsága.

 

A jó weboldalak a keresési lista elejére kerülnek

Tegyük fel, hogy a Mi vállalkozásod még gyerekcipőben jár. Még nem volt a weboldaladon óriási forgalom és éppen ezért még nem érkezett számottevő vásárló az internetről.

Hogyan lehet növelni a vásárlások számát? Hogyan kerülhet a weboldalad a keresési listák elejére?

Egyszerű: 

 

A helyes kulcsszavakra való optimalizálás javítja a webhelyed forgalmát és pozitív irányba tereli a látogatót. Nagyon leegyszerűsítve ezt hívjuk SEO-nak. A konkurenciával való versenyben ez az egyik kulcs tényező. Te kell legyél a legrelevánsabb az összes többi piaci szereplővel szemben, ahhoz hogy a fogyasztók úgy döntsenek, hogy Tőled fognak vásárolni és nem a konkurenciától (legyen az kicsi vagy nagy, ismert vagy ismeretlen márka/vállalkozás)

 

Tök jó a terméked, akarsz beszélni róla?

 

Mutasd be a vállalkozásodat, a termékeidet/szolgáltatásaidat.

A célközönséged valószínűleg a legjobb hallgatóság, hogyha arról szeretnél beszélni miért vagy Te a legjobb a piacon.

De ne várd, hogy a fogyasztók tudják mire van szükségük. Meg kell tanítani őket, el kell mondani -többször és sokszor-, hogyan javítja, könnyíti meg az életüket a Te terméked/szolgáltatásod.

Ezt a témát oktatóvideók, E-könyvek vagy akár Social Media bejegyzések segítségével mesélheted el a célközönségednek.

 

Hasznos lehet a számodra, ha nem csak az organikus (ingyenes) eléréseket próbálod növelni, hanem fizetett hirdetések segítségével is megjeleníted a célközönséged számára a vállalkozásodat.

Mi általában az ingyenes és fizetett kombót szoktuk ajánlani, ahhoz hogy minden ügyfelünk a lehető leggyorsabban elérhesse a céljait és teret nyerjen az interneten.

 

Mindenki másnak van már weboldala

 

Biztos lehetsz abban, hogy ha piacra lépsz a termékeddel, vagy kitalálsz egy csúcs szolgáltatást, azt nagy valószínűséggel valaki, valahol már kitalálta és piacra dobta.

De ne csüggedj, a mai világban nem az eredetiség a nyerő, hanem a hitelesség és a megbízhatóság.

 

A sikeres vállalkozások egyik ismérve tehát az ellenőrizhetőség és az aktív online jelenlét. Az interneten folyik a “digitális” pletyka túlnyomó része, ezért kell kihasználni az úgynevezett szájreklám adta lehetőségeket.

Érd el, hogy az emberek beszéljenek rólad és minél nagyobb számban győződhessenek meg arról, hogy a Te vállalkozásod a legmegbízhatóbb és megéri Tőled vásárolni.

 

Milyen a szép weboldal

 

Varázs Weboldalaknak hívjuk azokat a weboldalakat, amelyek átlagon felüli konverziós rátával rendelkeznek és szinte automatikusan generálják a látogatókat és vevőket.

 

Ha te is ilyen weboldalt szeretnél, akkor ne várj tovább, keress minket és mi megvalósítjuk azt, amire a vállalkozásodnak szüksége van.

céges weboldal 2021-ben
Kattints a képre, hogy megtudd, miben tudunk még Neked segíteni

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!