Online marketing támogatás

Megtaláljuk a számodra tökéletes célközönséget, akik szeretni fogják a Te márkádat. Megkeressük azt a közösségi csatornát is, ahol a célközönséged aktív.

Ma már majdnem minden vásárló elérhető a neten. Így a számukra hasznos és érdekes tartalommal be tudjuk vonzani őket. 

Pontos mérőeszközökkel meg tudjuk határozni a tökéletes marketing stratégiád összetételét, ami stabilan tervezhető forgalmat generál.

Megtervezzük, leteszteljük, futtatjuk és finomhangoljuk az egyedi kampányaidat, hogy költséghatékonyan szerezzhess új vásárlókat.

 

#Marketing #ROI #konverzió #Google Ads #Facebook #LinkedIn #Instagram #TikTok #Tartalommarketing

mark min
icon_79_grey

Marketing stratégia és tanácsadás

Hosszútávú stratégiát és akciótervet kínálunk Neked. Miután kialakítottuk a webfelületedet, megtöltjük látogatókkal, és megalapozzuk a céged online jelenlétét. Részt veszünk az igényeidnek megfelelő Márka építésében.

Részletes elemzésre számíthatsz; az ügyfeleid igényeit, szokásait feltérképezzük, hogy Te a legjobb szolgáltatást nyújtsd, és a vásárlóidat hosszú távon megtartsd.

 

#tapasztalat #Márka #márkahűség #koncepció #marketingstratégia

icon_63_grey

Aktív marketing támogatás

Rendszeresen konzultálunk veled, a számszerűsített marketing stratégia alapján javaslatokkal egyengetve vállalkozásodat, tartva a tervezett útvonalat:

  • Online marketing kampányok tervezése és kivitelezése (SEO, Google Adwords, közösségi kommunikáció különböző csatornákon keresztül, Facebook, Instagram, Twitter stb.),

  • E-mail- és hírlevél marketing,

  • Versenytársak elemzése,

  • Tartalomgyártás grafikai támogatással,

  • Folyamatos helyzetanalízis (Google Analytics, Search Console stb.), hogy az ügyfeled visszatérő vásárlóvá váljon legyen. Ez sokkal olcsóbb, mint egy új ügyfél megszerzése. #Analytics #SEO #Social MM #SEM 

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!