Referenciák

brompton logo

BROMPTON

A Brompton magyarországi forgalmazójával állunk partnerségben, minket ért a megtiszteltetés, hogy teljes körű IT szolgáltatásainkkal a Brompton idehaza is győztesként tudjon felkerekezni a hegytetőre.
h6tgk9wk

Flaar Composites​

A Flaar mára egy erős és ismert brand lett, amely nemzetközi vizeken is babérokra tör. A vitorlás hajók mellett kompozit termékek tervezésével és gyártásával is foglalkozik. Hosszú útjukon, nagyratörő céljaikban mi is elkísérjük és biztosítjuk nekik azt a komponenst, hogy a víziójuk sikersztori legyen.​
Tepfenhart Buchhaltung

Tepfenhart Könyvelőiroda

Könyvvitel felsőfokon a német piacon sok éves tapasztalattal. Ebben nyújt a Tepfenhart Buchhaltung professzionális szolgáltatást az ügyfeleinek. Partnerekként, több közös projekttel a hátunk örömmel támogatjuk a vállalkozás továbbfejlődését.
lakepro logo

LakePro Rigging​

A LakePro Rigging a Balaton első professzionális rigging szolgáltatását nyújtó műhelye.

Alkalmazás fejlesztés és üzleti folyamat optimalizálás

Egy belső-külső elszámolást segítő, egyedi fejlesztést valósítottunk meg ügyfelünknek, amivel nagymértékben leegyszerűsödött az anyaghasználat követése, a munkaidőrögzítés, illetve havi pénzügyi zárások folyamata. Eszközfüggetlen megoldásunkkal támogattuk a vállakozást a kivitelezési idő nyomonkövetésében és a kivitelezési költségek hosszú távú csökkentésében.​
drink4u logo

Drink4U

Az országban kimagasló prémium ital repertoárral rendelkező webáruház hozzánk kötődik. Ügyfelünk italboltját digitalizáltuk, hogy online is ugyanazt a színvonalat tudja nyújtani a vásárlóinak, mint a soproni mintaboltjában.
bbikelogo

Bromibike Magyarország

Menézem

Rólunk mondták

Partnereink

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!