Telefonszám: +36 20 460 0990

Speciális webfejlesztés 2021-ben

Digit-Now

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban keressen minket bátran

Olvasási idő: 2 perc

Speciális webfejlesztés 2021-ben

 

 

Idén hatványozottan fontos a hatékony és gyors fejlődés. Nem is lehet kérdés a Digitalizálás fontossága.
A DIGIT-NOW-nál az a célunk, hogy megadjuk az ügyfeleinknek a lehetőséget a fejlődésre.

Mindenkinek megvannak a saját, testreszabható igényei. A legelső kérdés, hogy ezek egy standard tool-lal elkészíthetőek-e.

Könnyen mondhatjuk, hogy nekünk valami különleges, a megszokottól eltérő kell.

 

A vágyaink az eget tudják ostromolni. De a kivitelezési költségek általában visszahúznak a talajra, és itt egyenlíti ki egymást a vízió a megvalósítható kivitelezéssel.

Ha részletes információkat szeretnél a kivitelezés és webfejlesztés költségeiről, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot: ITT.

 

 

Sok éve már olyan webfejlesztői környezetek vannak a piacon, amelyek standardizált funkciókkal rendelkeznek, – ilyen a Magyarországon nagyon népszerű WordPress. Ezek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a standardizált beépített funkciók mellett sajátos dizájnt hozzunk létre.

Tehát a webfejlesztés összefonódott/összemosódott a webdizájner feladatokkal, nincs többé tiszta határ a kettő között.

 

Bár nagyon sok weboldal a fenti kombináció adta lehetőségekkel él és gyönyörű, dizájnos weboldalt készít(tet) el, amely megállja a helyét mind a Front-End, mind a Back-End adta technikai követelmények szerint, van akinek az üzleti követelményei, ennél is specifikusabb webalkalmazás-fejlesztést igényel.

 

Itt térünk át a speciális igények kivitelezésére, amely ügyféligények szempontjából végtelen variációval rendelkezik.

 

Miért lehet szükséged speciális webfejlesztési megoldásokra:

 

Vegyünk sorra néhány szempontot, amelyre már a standard tool-ok nem alkalmasak, vagy ha igen, akkor nagyon körülményesen:

 • Workflow:

  a standard “vásárlási” folyamatok mellett vannak olyan üzleti folyamatok, amelyek egyéni leképezést igényelnek, ilyen például a munkaóra rögzítés, vagy kérelem/szolgáltatási jóváhagyási folyamat. Ez jellemzően nagyobb, szélesebb organizációval rendelkező vállalkozások / vállalatok használják, ahol a nem ők igazodnak a standard megoldásokhoz, hanem a megoldásnak kell igazodnia az ő igényeikhez.

   

 • Jogosultsági koncepció:

  komplex táblák, nézetek és több vállalatot egy adatbázisba tömörítő megoldások esetén az egyik vállalat kritikus adataira nem kaphat rálátást a másik. Ezen belül is lehetnek további hozzáférési szintek, amelyek bonyolíthatják a leképezést. Ne felejtsük el, hogy az információkhoz való hozzáférés csupán az egyik kihívás, az adatok üzleti transzferja és/vagy transzformációja egy másik formátumba, egy másik célrendszerbe a másik egyedi leképezés, amellyel számolnunk kell.

   

 • Privát, webes alapú rendszerek:

  ami nem érhető el a világhálóról bárkinek, de mégis a világhálót használja közvetítési csatornaként, az egy privát rendszert működtet. A UI itt teljesen egyedi lehet, és mivel saját rendszerről van szó, a jogszabályok kevésbé korlátozzák a kivitelezési lehetőségeket. Nem szabad elfelejtenünk a GDPR adatvédelmi szabályzatot, és az adatok tárolására vonatkozó előírásokat, amelyek továbbra is hatályban vannak.

 

A lista korántsem teljeskörű, erről külön szakirodalmat lehetne írni, amit nem kevesen meg is tették már.

Ez a betekintő segít elnavigálni azokat, akik döntés előtt állnak, milyen webes alkalmazás fejlesztésére van igazából szükségük.

Nézd meg a részletesebb listát a webfejlesztési lehetőségekről: ITT.

 

Hasznos volt ez a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre és Mi értesítünk, amikor újabb hasznos tartalmakat teszünk közzé.

Ha további információra van szükséged a webfejlesztéseket illetően,

vedd fel a kapcsolatot Velünk az alábbi gombra kattintva.

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!