E-mail: info@digit-now.com

A piaci szegmens beazonosítása, mérése és számszerűsítése a legelső lépés, hogy kialakíthassuk a marketing stratégiádat. Nem lehet eléggé hangsúlyozni ennek a fontosságát, pedig enélkül szinte lehetetlen naprakésznek maradni az ügyfeleid igényeit illetően. Azok folyamatosan fejlődnek, változnak. Ma ötből négy embert elérsz az interneten keresztül. Aki nem akarja elveszíteni a fókuszt, képben akar maradni, annak folyamatosan dolgoznia kell az online “láthatóságán”.

Legyen szó Social Network kampányról, hírlevélről, Google Ads-ről, fizetett hirdetésről, tartalom marketingről, vagy az előbbiek kombinációjáról – akár offline marketinggel karöltve, – egy összehangolt marketing csomagra van szükséged! Ahhoz, hogy ezen tevékenységek a tervezett forgalmat generálják neked és “hozzák a számokat”.

A kampányok tervezése és a kivitelezés csak ezután jön, hogy költséghatékonyan el tudd érni a jövőbeni vásárlóidat és vásárlásra ösztönözd őket.

Marketing stratégia és tanácsadás

Marketing stratégia és tanácsadás

A marketing stratégia az üzleti célok elérését szolgálja hosszú távon. A webes alkalmazást lefejleszteni az első lépés. A kikerülhetetlen második pedig – ami gyakran párhuzamosan is fut az elsővel, – az általad kínált termék vagy szolgáltatás beültetése a jövőbeni vásárlók tudatába.

Az olyan kérdésekre, hogy kik a vásárlóid, mik a fogyasztói szokásaik, hol és milyen formában érheted el őket, az üzleti tervezés, illetve a marketing stratégiai tervezés adja meg a választ.  Alapos elemzés keretein belül láthatóvá tesszük a képet, mi az az irány, ami harmonizál az üzleti és ügyfél igényekkel. A több éves üzleti tapasztalatunk által a láthatatlan koncepcióbeli résekre is rávilágítunk.

Marketing stratégia

Online marketing

Online marketing

A marketing stratégiát megvalósítani egyáltalán nem egyszerű; egy stratégiai szemlélet által igazodni egy számszerűsített tervhez és a külső körülmények pozitív, vagy éppen negatív hatásaihoz egyszerűbb. Előre nem látható helyzetekben flexibilisnek lenni – és ezzel egy időben stabilnak maradni – egy átfogó koncepció nélkül kivitelezhetetlen.

A marketing stratégia alapján elkészítjük az ütemtervet, aztán megkezdődik az aktív üzlet támogatási szakasz. Ez maga a kivitelezés, az 1000 km-es út következő lépése.

Rendszeresen konzultálunk veled javaslatokkal egyengetve vállalkozásod online marketing fejlődését, tartva a tervezett útvonalat, amely a lentebbi eszköztárral történhet:

A különböző marketing célok eléréséhez az imént felsorolt eszközök vezetnek. A siker receptje – tekintetbe véve az üzleti követelményeket, – ugyanakkor ezen eszközök kombinációjában rejlik. Egy-egy elem önmagában kevés, kombinálva őket egymással viszont ütőképes marketing gépezetté alakítható.

A marketinges tevékenységek folyamatos mérése alapján, pontosítva az ügyfeleid reakciói szerint finomhangoljuk a hozzájuk vezető utat.

Ingyenes konzultáció keretein belül segítünk felmérni az üzleti igényeket
[TERVEZÉS, KAPCSOLÓDÁS, TAPASZTALAT]

Elérhetőségek:

Minden jog fenntartva Ⓒ 2024 DIGIT-NOW KFT