Ajánlói program

A nyitott szem és fül extra előnyökhöz juttathat anélkül, hogy külön keresned kelljen a lehetőséget.

A jelenlegi üzleti környezetedben, – ahol nap, mint nap mozogsz, – tudatod velünk azon üzleti igényeket, amelyekről hallottál és a mi szakmai kompetenciánk nyújthat megoldást. 

Ajánld tovább a partnereidet, ügyfeleidet, vagy beszállítóidat és ezáltal teremtsd meg a lehetőségét, hogy 3 szereplő is profitálhasson az összekapcsolás előnyeiből:

  • Akit ajánlottál,
  • Te magad,
  • és mi, akik kaptuk az ajánlást.

Ajánlás menete

1.
Ajánlás elküldése

Rögzíted az ajánlásodat a formulárunkon bejelölve a témakategóriát: Ajánlói Program‘,megadva a saját kontaktadataidat és a ‚Leírás‘ mezőben pedig az ajánlásodra vonatkozó információkat. Ez alapján tudjuk az illetővel felvenni a kapcsolatot.

2.
Ajánlói szerződés

Ha még nem vagy tagja az ajánlói programunknak, akkor proviziós szerződést kötünk. A jutalék mértéke függ az várható szerződéses bevételtől.

3.
Proviziós díj meghatározása

Az általad ajánlott Lead átlal ajánlatot készítünk, majd ebből szerződéskötés lesz az ügyféllel. Ezen szerződés mentén tudjuk biztosítani azt a províziós díjat, amelyre jogosult leszel. Az ajánlásod alakulásáról folyamatosan tájékoztatunk.

4.
Kifizetés

Az ügyféllel megkötött szerződés szerinti kifizetéshez igazodva utaljuk a téged megillető jutalékot akár folyamatosan több alkalommal is. Így köszönjük meg a segítségedet és motiválunk egy következő Lead közvetítésére.