Tartalomjegyzék

Szolgáltatásaink

Tartalomjegyzék

web min1

Web alapú fejlesztések

Jól működő rendszert építünk Neked, de a webfejlesztéshez párosul a dizájn is. 

Fontos a céged arculatával és a logóval harmonizáló betűtípus, színpaletta, dizájn elemek és modern funkciók.

Különleges weboldalt hozunk létre, hogy az ügyfeleid átéljék a “WOW!!” élményt és a Te webhelyed mindig a legvonzóbb választás legyen!


#concept #UI/UX #design #WordPress #Laravel #NodeJS 

icon_109

Webdizájn és fejlesztés​

A weboldaladon egy látogató 30 másodperc alatt eldönti: marad vagy megy

A tehetséges dizájn mellé a sokéves fejlesztői tapasztalat és rutin is szükséges, hogy ezt a fél percet hatékonyan használjuk fel. 

A cél, hogy az egyszerű látogatót érdeklődő ügyféllé konvertáljuk. Ami 5 éve még menő volt, az ma már unalmas a legtöbb internetező számára.

Naprakész trendkövetés és kreatív dizájn szükséges ahhoz, hogy ne csak ma, hanem holnap is érdekes és vonzó legyen a weboldalad, ami a Hazai és nemzetközi színtéren is megállja a helyét.

#félperc #modernwebsite #trendy #kreatív #native #nemzetközi
icon_107

Statikus/dinamikus weboldal

 A látogatók a gyors és könnyen használható weboldalakat szeretik, ez nem is kérdés.

De Neked milyen weboldal az optimális?


Olyan háttérben futó
 Backend funkciókat építünk, amelyekkel elérheted a kellő hatást és a felhasználói élményt csúcsra járathatod.

A statikus, egyszerű weboldalak hasznosak lehetnek, ha célirányos szolgáltatást akarsz eladni.

Ha egy komplex szolgáltatásod és vállalkozásod van, akkor Neked a multifunkciós weboldal a jó választás. Olyan dinamikus webhelyre van szükséged, ami az online jelenléted alapköve lesz.

A rendszert, a dinamikus vázat felépítjük és üzemeltetjük, így Te már könnyedén tudsz tartalmat szerkeszteni benne, amikor csak szeretnéd.

#fastwebsite #CoolBackend #Dynamic #Landing Page #Digital

icon_17

Speciális megoldások

Egyedi igényeknek is eleget teszünk. Együtt megtervezzük, és testreszabott webfejlesztést biztosítunk Neked, hogy a weboldal nagymértékben segítsen a pontos céljaid elérésében.  

A szakképzett projektvezetőnk lépésről-lépésre biztosítja, hogy a standard háttérfolyamatok mellé fokozott IT-biztonságot, karbantartható- és moduláris webfelületet kapj.

Beavatunk a fejlesztési folyamatba, hogy pontosan tudd mitől egyedülálló a Te személyes terméked, amit könnyedén integrálhatsz az üzleti eljárásaidba is.

#Agile #specfejlesztés #egyediweboldal

icon_13

Webáruház kivitelezés és felpörgetés

Olyan webáruházat építünk neked, ami el is tud adni

Komplex projekt egy webáruház felépítése, ezért kéz a kézben fogunk dolgozni Veled, hogy pontosan azt kapd, amire szükséged van.

 

Megmutatjuk, mi a legjobb megoldás, dizájn és rendelési folyamat. 

Automatizált funkciókkal aranyat érő webáruházad lehet.

 

 • Termékhierarchia, leírás és adatbázis építés

 • Online fizetés- és folyamat

 • Online számlázás

 • Kiszállítás automatizálás és sok más integráció

 

Mitől fog a vásárló a Te webshopodban vásárolni?

 

Rendezett, átlátható dizájn, könnyen böngészhető termékek. 

A jó webshop bizalmat gerjeszt, egyszerű és mégis szofisztikált.

 

#webshop #onlinevásárlás #marketing

icon_21

Web alkalmazás-támogatás

Nagyon fontos, hogy a webes alkalmazásod minden pillanatban stabilan működjön. Éppen ezért vállaljuk folyamatos támogatást a saját termékeinkre, de a mások által fejlesztett oldalak sem okoznak gondot.

Megépítjük az alkalmazásodat, és azt követően is veled maradunk. Teljeskörű technikai támogatást és tartalom frissítést nyújtunk, a Te igényeid szerint.

——–

A digitalizációról itt

online marketingről pedig itt olvashatsz

Online marketing támogatás

Megtaláljuk a számodra tökéletes célközönséget, akik szeretni fogják a Te márkádat. Megkeressük azt a közösségi csatornát is, ahol a célközönséged aktív.

Ma már majdnem minden vásárló elérhető a neten. Így a számukra hasznos és érdekes tartalommal be tudjuk vonzani őket. 

Pontos mérőeszközökkel meg tudjuk határozni a tökéletes marketing stratégiád összetételét, ami stabilan tervezhető forgalmat generál.

Megtervezzük, leteszteljük, futtatjuk és finomhangoljuk az egyedi kampányaidat, hogy költséghatékonyan szerezzhess új vásárlókat.

 

#Marketing #ROI #konverzió #Google Ads #Facebook #LinkedIn #Instagram #TikTok #Tartalommarketing

mark min
icon_79_grey

Marketing stratégia

Hosszútávú stratégiát és akciótervet kínálunk Neked. Miután kialakítottuk a webfelületedet, megtöltjük látogatókkal, és megalapozzuk a céged online jelenlétét. Részt veszünk az igényeidnek megfelelő Márka építésében.

Részletes elemzésre számíthatsz; az ügyfeleid igényeit, szokásait feltérképezzük, hogy Te a legjobb szolgáltatást nyújtsd, és a vásárlóidat hosszú távon megtartsd.

#tapasztalat #Márka #márkahűség #koncepció #marketingstratégia

icon_63_grey

Aktív marketing támogatás

 • Rendszeresen konzultálunk veled, a számszerűsített marketing stratégia alapján javaslatokkal egyengetve vállalkozásodat, tartva a tervezett útvonalat:
 • Online marketing kampányok tervezése és kivitelezése (SEO, Google Adwords, közösségi kommunikáció különböző csatornákon keresztül, Facebook, Instagram, Twitter stb.),

 • E-mail- és hírlevél marketing,

 • Versenytársak elemzése,

 • Tartalomgyártás grafikai támogatással,

 • Folyamatos helyzetanalízis (Google Analytics, Search Console stb.), hogy az ügyfeled visszatérő vásárlóvá váljon legyen. Ez sokkal olcsóbb, mint egy új ügyfél megszerzése. 

———-

A digitalizációról itt

online marketingről pedig itt olvashatsz

 

#Analytics #SEO #Social MM #SEM 

Vállalatirányítási rendszerek - SAP

Magabiztosan mozgunk SAP ERP és S4/HANA implementációs és integrációs projektekben. Rendszerbevezetés vagy rendszer-upgrade, törzsadat-migráció során végig maximálisan odafigyelünk arra, amit az üzleti igények megkövetelnek. A hatékony működéshez a jövőbeni üzleti célt kell megérteni és átlátni. Nálunk a kivitelezési nehézségek kezelése a koncepció kidolgozásánál kezdődik, a projekt megtervezésével folytatódik és az új szolgáltatás bevezetésével zárul. Ezzel lehet a leginkább lefaragni a kivitelezési és üzemeltetési költségeket és így tudunk a lehetőségekre teljeskörűen figyelembe véve üzleti tanácsadási szolgáltatást nyújtani.

sap min1
icon_105
Törzsadat menedzsment támogatás (SAP Adatmigráció)

Jellemzően nagyobb vállalatoknál az üzleti folyamatok kettő vagy több alkalmazói rendszert érintenek. Köztük adatfeldolgozás zajlik, a törzsadatok folyamatos szinkronban tartása pedig óriási IT és adminisztrációs költségekkel jár. Emellett könnyen becsúszhat emberi mulasztás. Például ugyanaz a beszállító 2 azonosító alatt is előfordulhat. Ilyesmi pedig sok-sok bonyodalamhoz vezethet.

Éppen ezért szigorú szabályrendszer betartása erősen javasolt ahhoz, hogy a törzsadatok karban legyenek tartva. Csak pár fontosabbat említünk:

  • A különböző törzsadatok karbantartásáért különböző részlegek felelnek.
  • Adatfeltöltési workflow történjen kidolgozott és harmonizált szabályok szerint.
  • Automatizált folyamatok gondoskodjanak a különböző rendszerek közötti adattranszferről.
  • Adatbiztonsági követelményeknek meg kell felelni.

Egy adatmigrációs projekt – de akár adatarchiválás – során elő kell készíteni a forrásrendszerből a megfelelő adatokat. Utána transzportálni kell a célrendszerbe, amihez sokszor adattranszformáció is társul. Végül feltölteni és tesztelni kell. Az összes nagyobb projektnek része az adatmigráció, amely a vállalat törzsadat menedzsment irányelveinek meg kell, hogy feleljen. A digitalizáció aranykorában, amikor már szinte mindent elektronikus úton dolgoznak fel, szakmai útmutatást nyújtunk adataid optimális felhasználásában. Figyelembe vesszük a költséghatékonyságot és az adatok gyors elérhetőségét.

icon_83
Teszt Menedzsment

Nagyon sok esetben – főleg erős időnyomás alatt, – a legkézenfekvőbb lehet a tesztelésen spórolni. Ugyanakkor a megspórolt költség sajnos többszörösen lesz megfizetve és a nagyobb rész az üzemeltetési munkaidő ráfordítás során fog jelentkezni. Például az elvártnál több hibajegy formájában.

Az új megoldások, rendszerek életciklusának elengedhetetlen része a tesztelés, így biztosítva a helyes funkcionalitást. Nagyobb rendszerek bevezetésénél és módosításánál ehhez külön szakembert, ún. Teszt Menedzsert célszerű hozzárendelni a feladatkörhöz.

A tesztelési módszertanokkal kidolgozott tesztesetek a projekteljárástól függően nagyon sok időráfordítást spórolhatsz meg a projektednek. Ez a tény már a második iteráció során nagyon könnyen kimutatható.

Teszt Menedzserünk

 • Előkészíti a projektcsapatnak a teszt stratégiát, az egyes teszt ciklusokhoz tartozó tesztelési ütemtervet a hozzá tartozó teszt esetekkel.
 • Felkészíti és oktatja az üzleti tesztelőket, hogy kipróbálhassák az új funkciót.
 • Gondoskodik a Defekt Menedzsmentről, vagyis koordinálja az üzleti tesztelőket és technikai szakértőket a hiba javításakor.

Gondoljunk csak bele; 5 hibajegy nyomonkövetése még nem jelent nagy kihívást, de 10-15 felett a javítások menedzselése már kihívásokkal teljes!

icon_43
ABAP/OO és technikai támogatás

Az ABAP a SAP szoftvercégnek a saját SAP/R3 vállalatirányítási csomagszoftveréhez kifejlesztett programnyelve. 

Az objektumorientált módszertant előszeretettel alkalmazza egyre több vállalat a termékeinél, projektjeinél. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a struktúrált és OO programfejlesztésben projekt és alkalmazás-támogatás oldalon. A legújabb ABAP nyelvi elemeket, teljesítményt maximálisan kihasználó programozási eljárásokat alkalmazzuk.

A kiváló minőségű kóddal nagyon sok jövőben fellépő problémát elkerülhetünk. A modulspecifikus üzleti igények, rendszertechnikai folyamatok, illetve a  fejlesztési irányelvek szerint történik a programozás.

Code review, szoftver minőségbiztosítás, data dictionary felügyelet, transzportok ellenőrzése, unit-tesztek készítése; ezek mind a módosítási folyamatok során alkalmazott módszerek. Céljuk a magas minőségű fejlesztés és karbantartás biztosítása.

icon_37
SAP rendszertechnikai tanácsadás

A rendszer üzlethez igazítása során gyakran van szükség az üzleti oldal és az “IT-oldal” közötti fogalmak és folyamatok transzformációjára. Architekjeink átfogólag elemzik az üzleti igényeket összevetve a rendszertechnikai megoldásokkal, emellett átlátják az operatív feladatokat, felügyelik a szakmai kivitelezést.

Tervezésnél magabiztosan vesszük figyelembe a rendszer sajátosságait, az adatbázis és egyéb alkotóelemek szinergiáját. Üzleti specifikáció elkészítésében is rendelkezésre állunk, de az igazi erősségünk a technikai specifikációk elkészítésében, implementációjában – koordináció vagy operatív szint – valamint az új funkciók, rendszerelemek bevezetésében rejlik.

A minőségi, biztonsági kritériumok figyelembe vétele mellett az emberi oldalt is hangsúlyosnak érezzük. Fontosnak tartjuk a partnereinkkel lévő korrekt együttműködést és a hatékonyságot szem előtt tartva jó hangulatú légkörben dolgozni.

icon_65
SAP IS-U

Legyen szó (mérő)eszközökről, bekötésről, elszámolásról/számlázásról, folyószámlákról, bank kapcsolatokról, üzleti partnerekről vagy szerződésekről, egy tapasztalt tanácsadó rengeteg fejfájást és időt spórolhat. Törzsadatok, tranzakciós adatok hada keletkezhet, változhat meg meg egy-egy esemény során, amit megfelelően konfigurálni, folyamatokkal támogatni, monitorozni és támogatni kell.

icon_41
SAP CRM

Bár a SAP CRM stratégiája a 2010-es évek közepe felé gyökeres változásokon ment át (cloud, Hybris felvásárlás), még mindig sok vállalat használja a régebbi verziókat. A HANA bevezetésekkel előbb-utóbb majd ez a modul is “cloudosodik”. A CRM middleware is nagyon sok helyen használatban van a mai napig, amelyben szakértőnk partnereinknek támogatást nyújt.

icon_87
SAP Egyéb modulok (MM, SD, PM, PP, CO stb)

Kapcsolatban állunk több szakértővel, akik egyéb sap modulokban jártasak. Szakértelmüket felhasználva és ötvözve nagyon magas minőségű hozzáadott értéket vagyunk képesek az különböző projektekhez hozzáadni.

icon_81
SAP rendszer-üzemeltetés

Egy SAP rendszer bevezetése, upgrade-je, üzemeltetése során sok olyan teendő is felmerül, amihez nem elég a fejlesztői tudás. Szükség lehet bázisos – akár devops – valamint üzemeltetői szakértelemre is.

icon_103
SAP adat-archiválás

Adatarchiválási folyamat során az SAP rendszerből eltávolítjuk a régi adatokat. Az SAP ajánlása, hogy a rendszerben jelen lévő régi adatokat rendszeresen távolítsuk el. Akár több terrabyte információ archiválása nem annyira triviális sokszor.

Az üzleti objektumok archiválása során sok szempontra figyelni kell.

 • Az archiválási folyamat gondos tervezést igényel, a projektekre vonatkozó eljárások erre a területre is ugyanúgy vonatkoznak.
 • A kiírás helyének mérete és sebessége
 • Az archivált objektumok visszaállíthatósága – például auditokhoz.
 • A törzsadatok és tranzakciós adatok halmaza konzisztens állapotban maradjon az archív rendszerben is.
 • Ügyelni kell a rendszer leterheltségére az archiválási folyamat alatt is.

Egy sikeres archiválási projekttel rengeteg célt elérhetünk (adatbázis méret csökkenés, fájlrendszeren foglalt méret csökkenés, általános rendszersebesség növekedés) és ezáltal pénzt lehet spórolni! Korábbi projektjeink bizonyították, hogy a SAP HANA adatbázis aranyárban mért árait is erősen mérsékelheti egy jól végrehajtott archiválási projekt. 

icon_17
SAP Projekt tanácsadás / Projektvezetés

Nagyobb, több ember munkáját összehangoló feladatokhoz minősített projektvezető szükséges. Vállalatirányítási rendszerek esetében a folyamatok módosítása, – mint például egy SAP-s modulban történő változtatás, vagy egy új rendszer bevezetése – precíz tervezést igényel.

Több, mint 8 éves, multinacionális nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalatunkkal az ügyfeleink SAP oldali üzleti igényeire nyújtunk megoldást. A technikai háttér kialakításától, az üzleti folyamatok optimalizálásán át a rendszer élesítéséig rendelkezésre állunk. Helyi, illetve remote munkakörnyezetben egyaránt rutinosan mozgunk.

A fentebb felsorolt SAP oldali szolgáltatások mindegyikét nyújthatjuk egy projekt szolgáltatási csomag keretein belül, illetve akár egyedi tanácsadói szolgáltatásként is.

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!