E-mail: info@digit-now.com | Mobil: +36 30 8191132

logo

Üzleti IT tanácsadás

„A legnagyobb győzelem az önmagunk felett aratott győzelem“
(Masakatsu Agatsu)

A cégvezetés ellátása a megfelelő adatokkal és információkkal, hogy megalapozott üzleti döntéseket hozhassanak, alapvető elvárás, de önmagában már nem elegendő.

A vezetők gyakran ütköznek olyan problémákba, amelyek digitalizációs megoldást igényelnek, még gyakrabban van szükségük döntési támogatásra a probléma forrásainak feltárására, illetve megoldására.

Az IT tanácsadás elengedhetetlen komponensei a “miért” és a “hogyan” típusú kérdések, hogy átláthassuk korábbi döntések hátterét és azok lehetséges kimeneteit.

Feladatunk szerves része a folyamatos üzleti támogatás, ami által a tervek sikeresen bevezetésre kerülnek bevonva az operatív szakterület dolgozóit is.

Örömmel fogadjuk kapcsolatfelvételi igényét, illetve online konzultációs időpont foglalására is van lehetőség.

Digitalizáció

Egy vállalkozás digitális fejlettségét a következő mutatók alapján határozhatjuk meg

Különböző vállalkozások számos innovatív digitalizációs technológiát alkalmaznak ma, ugyanakkor gyakran előfordul, hogy hiányzik ezekből a hozzáadott érték, a rendszer továbbra sem optimális kihasználtsággal működik. A stratégiai koncepció a vállalkozás digitális fejlesztéséhez továbbra is hiányzik.

Ebben a digitális transzformációban tud segíteni partnereinek a DIGIT-NOW; a technológiai szintlépésről, a jövedelem-növekedésről és a költségek lefaragásáról van szó.

Örömmel fogadjuk kapcsolatfelvételi igényét, illetve online konzultációs időpont foglalására is van lehetőség.​

IT Projektmenedzsment

A digitalizáció korában...

Projektvezetői oldalról...

üzleti_IT_tanácsadás

A sikeres projektek alapfeltétele a különböző szakterületek összehangolt működtetése és az ehhez szorosan kapcsolódó cél-orientált csapatkommunikáció.

A projekt kivitelezése megköveteli, hogy mélységeiben átlássuk az üzleti és IT követelményeket, ami által a megfelelő döntést a megfelelő időben hozhassuk meg.

Örömmel fogadjuk kapcsolatfelvételi igényét, illetve online konzultációs időpont foglalására is van lehetőség.​
[TERVEZÉS, FOLYAMAT, ÖSSZHANG]

Elérhetőségek:

Minden jog fenntartva Ⓒ 2024 DIGIT-NOW KFT