ToC

Our services

Tartalomjegyzék

web min1

Web-based developments

We are building a well-functioning system for you, but design goes hand in hand with a system. The font, color palette, design elements and modern features that harmonize with your company’s image and logo are the key components of a visually appealing site.

We will create a special website for your customers to have the “WOW!!!” experience!

Your website will always be the one that they’ll remember as the most attractive choice!

#concept #UI/UX #design #WordPress #Laravel #NodeJS

icon_109

Web design and development

A visitor of your website decides in 30 seconds whether to stay or go.

In addition to proficient design, many years of developer experience and routine are required to create a website which catches the attention of the visitor or possible customer. 

The goal is to convert a simple visitor into a customer. What was still cool 5 years ago is boring for most internet users today. Up-to-date trend tracking and creative design are required to make your website interesting and attractive not just only today but also tomorrow which has a place on the domestic and international online sphere as well.

#30sec #modernwebsite #webdesign #webdevelopment #creativewebsite

icon_107

Static and dynamic website development

Visitors love fast and easy-to-use websites, that’s common knowledge.

But what kind of website is optimal for You?

We build backend features that run in the background so You can achieve the best impact and achieve an excellent user experience.

Static, simple websites are the best if you want to sell one targeted service.

If you have a complex service and business, then a multifunctional website is the ideal choice for You. You need a dynamic website that will be the essence of your online presence.

We build the dynamic framework and operate the system, so you can easily edit content in it whenever you want.

icon_17

Web-based application development according to specific needs

We also meet individual needs. Together with You, we design and provide you with customized web development to make your website a great tool in achieving your goals.

Our skilled project manager ensures step-by-step that you get enhanced IT security, a maintainable and modular web interface in addition to standard background processes.

We involve you in every step of the development process so you know exactly what makes your personal product unique, which you can easily integrate into your business processes.

#agile #personalizedwebdevelopment #uniquewebsite

icon_13

Building and implementation of a web shop

We can build an online store for you that can sell, but web shop building is a complex process so we have to work together to achieve Your goals, so You get what you desire! Our technical knowledge combined with your dream can bring you the perfect automatized webshop! 

 • Product hierarchy, description and database construction
 • Online payment and process
 • Online invoicing
 • Delivery automatization and many other integrations

 

Why will your customers prefer your webshop?

Organized, transparent design, easy-to-browse/find products.

A good web shop generates trust with its simple but sophisticated design.

#webshop #uniquewebshop

icon_21

Web application support

It is very important that your web application works stable at all times. That’s why we provide continuous support for our own products, but we also support sites that are developed by others too. 

We’ll build your app and stay with you after that. We provide full technical support and content updates according to your needs.

Online marketing támogatás

Megtaláljuk a számodra tökéletes célközönséget, akik szeretni fogják a Te márkádat. Megkeressük azt a közösségi csatornát is, ahol a célközönséged aktív.

Ma már majdnem minden vásárló elérhető a neten. Így a számukra hasznos és érdekes tartalommal be tudjuk vonzani őket. 

Pontos mérőeszközökkel meg tudjuk határozni a tökéletes marketing stratégiád összetételét, ami stabilan tervezhető forgalmat generál.

Megtervezzük, leteszteljük, futtatjuk és finomhangoljuk az egyedi kampányaidat, hogy költséghatékonyan szerezzhess új vásárlókat.

 

#Marketing #ROI #konverzió #Google Ads #Facebook #LinkedIn #Instagram #TikTok #Tartalommarketing

mark min
icon_79_grey

Marketing stratégia

Hosszútávú stratégiát és akciótervet kínálunk Neked. Miután kialakítottuk a webfelületedet, megtöltjük látogatókkal, és megalapozzuk a céged online jelenlétét. Részt veszünk az igényeidnek megfelelő Márka építésében.

Részletes elemzésre számíthatsz; az ügyfeleid igényeit, szokásait feltérképezzük, hogy Te a legjobb szolgáltatást nyújtsd, és a vásárlóidat hosszú távon megtartsd.

#tapasztalat #Márka #márkahűség #koncepció #marketingstratégia

icon_63_grey

Aktív marketing támogatás

 • Rendszeresen konzultálunk veled, a számszerűsített marketing stratégia alapján javaslatokkal egyengetve vállalkozásodat, tartva a tervezett útvonalat:
 • Online marketing kampányok tervezése és kivitelezése (SEO, Google Adwords, közösségi kommunikáció különböző csatornákon keresztül, Facebook, Instagram, Twitter stb.),

 • E-mail- és hírlevél marketing,

 • Versenytársak elemzése,

 • Tartalomgyártás grafikai támogatással,

 • Folyamatos helyzetanalízis (Google Analytics, Search Console stb.), hogy az ügyfeled visszatérő vásárlóvá váljon legyen. Ez sokkal olcsóbb, mint egy új ügyfél megszerzése. 

———-

A digitalizációról itt

online marketingről pedig itt olvashatsz

 

#Analytics #SEO #Social MM #SEM 

Vállalatirányítási rendszerek - SAP

Magabiztosan mozgunk SAP ERP és S4/HANA implementációs és integrációs projektekben. Rendszerbevezetés vagy rendszer-upgrade, törzsadat-migráció során végig maximálisan odafigyelünk arra, amit az üzleti igények megkövetelnek. A hatékony működéshez a jövőbeni üzleti célt kell megérteni és átlátni. Nálunk a kivitelezési nehézségek kezelése a koncepció kidolgozásánál kezdődik, a projekt megtervezésével folytatódik és az új szolgáltatás bevezetésével zárul. Ezzel lehet a leginkább lefaragni a kivitelezési és üzemeltetési költségeket és így tudunk a lehetőségekre teljeskörűen figyelembe véve üzleti tanácsadási szolgáltatást nyújtani.

sap min1
icon_105
Törzsadat menedzsment támogatás (SAP Adatmigráció)

Jellemzően nagyobb vállalatoknál az üzleti folyamatok kettő vagy több alkalmazói rendszert érintenek. Köztük adatfeldolgozás zajlik, a törzsadatok folyamatos szinkronban tartása pedig óriási IT és adminisztrációs költségekkel jár. Emellett könnyen becsúszhat emberi mulasztás. Például ugyanaz a beszállító 2 azonosító alatt is előfordulhat. Ilyesmi pedig sok-sok bonyodalamhoz vezethet.

Éppen ezért szigorú szabályrendszer betartása erősen javasolt ahhoz, hogy a törzsadatok karban legyenek tartva. Csak pár fontosabbat említünk:

  • A különböző törzsadatok karbantartásáért különböző részlegek felelnek.
  • Adatfeltöltési workflow történjen kidolgozott és harmonizált szabályok szerint.
  • Automatizált folyamatok gondoskodjanak a különböző rendszerek közötti adattranszferről.
  • Adatbiztonsági követelményeknek meg kell felelni.

Egy adatmigrációs projekt – de akár adatarchiválás – során elő kell készíteni a forrásrendszerből a megfelelő adatokat. Utána transzportálni kell a célrendszerbe, amihez sokszor adattranszformáció is társul. Végül feltölteni és tesztelni kell. Az összes nagyobb projektnek része az adatmigráció, amely a vállalat törzsadat menedzsment irányelveinek meg kell, hogy feleljen. A digitalizáció aranykorában, amikor már szinte mindent elektronikus úton dolgoznak fel, szakmai útmutatást nyújtunk adataid optimális felhasználásában. Figyelembe vesszük a költséghatékonyságot és az adatok gyors elérhetőségét.

icon_83
Teszt Menedzsment

Nagyon sok esetben – főleg erős időnyomás alatt, – a legkézenfekvőbb lehet a tesztelésen spórolni. Ugyanakkor a megspórolt költség sajnos többszörösen lesz megfizetve és a nagyobb rész az üzemeltetési munkaidő ráfordítás során fog jelentkezni. Például az elvártnál több hibajegy formájában.

Az új megoldások, rendszerek életciklusának elengedhetetlen része a tesztelés, így biztosítva a helyes funkcionalitást. Nagyobb rendszerek bevezetésénél és módosításánál ehhez külön szakembert, ún. Teszt Menedzsert célszerű hozzárendelni a feladatkörhöz.

A tesztelési módszertanokkal kidolgozott tesztesetek a projekteljárástól függően nagyon sok időráfordítást spórolhatsz meg a projektednek. Ez a tény már a második iteráció során nagyon könnyen kimutatható.

Teszt Menedzserünk

 • Előkészíti a projektcsapatnak a teszt stratégiát, az egyes teszt ciklusokhoz tartozó tesztelési ütemtervet a hozzá tartozó teszt esetekkel.
 • Felkészíti és oktatja az üzleti tesztelőket, hogy kipróbálhassák az új funkciót.
 • Gondoskodik a Defekt Menedzsmentről, vagyis koordinálja az üzleti tesztelőket és technikai szakértőket a hiba javításakor.

Gondoljunk csak bele; 5 hibajegy nyomonkövetése még nem jelent nagy kihívást, de 10-15 felett a javítások menedzselése már kihívásokkal teljes!

icon_43
ABAP/OO és technikai támogatás

Az ABAP a SAP szoftvercégnek a saját SAP/R3 vállalatirányítási csomagszoftveréhez kifejlesztett programnyelve. 

Az objektumorientált módszertant előszeretettel alkalmazza egyre több vállalat a termékeinél, projektjeinél. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a struktúrált és OO programfejlesztésben projekt és alkalmazás-támogatás oldalon. A legújabb ABAP nyelvi elemeket, teljesítményt maximálisan kihasználó programozási eljárásokat alkalmazzuk.

A kiváló minőségű kóddal nagyon sok jövőben fellépő problémát elkerülhetünk. A modulspecifikus üzleti igények, rendszertechnikai folyamatok, illetve a  fejlesztési irányelvek szerint történik a programozás.

Code review, szoftver minőségbiztosítás, data dictionary felügyelet, transzportok ellenőrzése, unit-tesztek készítése; ezek mind a módosítási folyamatok során alkalmazott módszerek. Céljuk a magas minőségű fejlesztés és karbantartás biztosítása.

icon_37
SAP rendszertechnikai tanácsadás

A rendszer üzlethez igazítása során gyakran van szükség az üzleti oldal és az “IT-oldal” közötti fogalmak és folyamatok transzformációjára. Architekjeink átfogólag elemzik az üzleti igényeket összevetve a rendszertechnikai megoldásokkal, emellett átlátják az operatív feladatokat, felügyelik a szakmai kivitelezést.

Tervezésnél magabiztosan vesszük figyelembe a rendszer sajátosságait, az adatbázis és egyéb alkotóelemek szinergiáját. Üzleti specifikáció elkészítésében is rendelkezésre állunk, de az igazi erősségünk a technikai specifikációk elkészítésében, implementációjában – koordináció vagy operatív szint – valamint az új funkciók, rendszerelemek bevezetésében rejlik.

A minőségi, biztonsági kritériumok figyelembe vétele mellett az emberi oldalt is hangsúlyosnak érezzük. Fontosnak tartjuk a partnereinkkel lévő korrekt együttműködést és a hatékonyságot szem előtt tartva jó hangulatú légkörben dolgozni.

icon_65
SAP IS-U

Legyen szó (mérő)eszközökről, bekötésről, elszámolásról/számlázásról, folyószámlákról, bank kapcsolatokról, üzleti partnerekről vagy szerződésekről, egy tapasztalt tanácsadó rengeteg fejfájást és időt spórolhat. Törzsadatok, tranzakciós adatok hada keletkezhet, változhat meg meg egy-egy esemény során, amit megfelelően konfigurálni, folyamatokkal támogatni, monitorozni és támogatni kell.

icon_41
SAP CRM

Bár a SAP CRM stratégiája a 2010-es évek közepe felé gyökeres változásokon ment át (cloud, Hybris felvásárlás), még mindig sok vállalat használja a régebbi verziókat. A HANA bevezetésekkel előbb-utóbb majd ez a modul is “cloudosodik”. A CRM middleware is nagyon sok helyen használatban van a mai napig, amelyben szakértőnk partnereinknek támogatást nyújt.

icon_87
SAP Egyéb modulok (MM, SD, PM, PP, CO stb)

Kapcsolatban állunk több szakértővel, akik egyéb sap modulokban jártasak. Szakértelmüket felhasználva és ötvözve nagyon magas minőségű hozzáadott értéket vagyunk képesek az különböző projektekhez hozzáadni.

icon_81
SAP rendszer-üzemeltetés

Egy SAP rendszer bevezetése, upgrade-je, üzemeltetése során sok olyan teendő is felmerül, amihez nem elég a fejlesztői tudás. Szükség lehet bázisos – akár devops – valamint üzemeltetői szakértelemre is.

icon_103
SAP adat-archiválás

Adatarchiválási folyamat során az SAP rendszerből eltávolítjuk a régi adatokat. Az SAP ajánlása, hogy a rendszerben jelen lévő régi adatokat rendszeresen távolítsuk el. Akár több terrabyte információ archiválása nem annyira triviális sokszor.

Az üzleti objektumok archiválása során sok szempontra figyelni kell.

 • Az archiválási folyamat gondos tervezést igényel, a projektekre vonatkozó eljárások erre a területre is ugyanúgy vonatkoznak.
 • A kiírás helyének mérete és sebessége
 • Az archivált objektumok visszaállíthatósága – például auditokhoz.
 • A törzsadatok és tranzakciós adatok halmaza konzisztens állapotban maradjon az archív rendszerben is.
 • Ügyelni kell a rendszer leterheltségére az archiválási folyamat alatt is.

Egy sikeres archiválási projekttel rengeteg célt elérhetünk (adatbázis méret csökkenés, fájlrendszeren foglalt méret csökkenés, általános rendszersebesség növekedés) és ezáltal pénzt lehet spórolni! Korábbi projektjeink bizonyították, hogy a SAP HANA adatbázis aranyárban mért árait is erősen mérsékelheti egy jól végrehajtott archiválási projekt. 

icon_17
SAP Projekt tanácsadás / Projektvezetés

Nagyobb, több ember munkáját összehangoló feladatokhoz minősített projektvezető szükséges. Vállalatirányítási rendszerek esetében a folyamatok módosítása, – mint például egy SAP-s modulban történő változtatás, vagy egy új rendszer bevezetése – precíz tervezést igényel.

Több, mint 8 éves, multinacionális nagyvállalati környezetben szerzett tapasztalatunkkal az ügyfeleink SAP oldali üzleti igényeire nyújtunk megoldást. A technikai háttér kialakításától, az üzleti folyamatok optimalizálásán át a rendszer élesítéséig rendelkezésre állunk. Helyi, illetve remote munkakörnyezetben egyaránt rutinosan mozgunk.

A fentebb felsorolt SAP oldali szolgáltatások mindegyikét nyújthatjuk egy projekt szolgáltatási csomag keretein belül, illetve akár egyedi tanácsadói szolgáltatásként is.

Sütiket használunk annak biztosítására, hogy a legjobb élményt nyújtsuk Önnek weboldalunkon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, örömmel segítünk!

Nimm den Kontakt mit uns auf, wir sind für Dich da!